Elke donderdagavond: Tafeltennis in de Sporthal in Montfoort.

Op zoek naar een gezellige avond vol tafeltennisplezier? Elke donderdagavond, vanaf 20:00 uur, nodigen we je uit om de voorste helft van de Hoflandhal te ontdekken, waar vrij tafeltennissen centraal staat. Of je nu een doorgewinterde speler bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, iedereen is welkom!

Kom gerust langs en ervaar de sportieve sfeer. Onze enthousiaste leden staan klaar om je wegwijs te maken en je kennis te laten maken met de wereld van tafeltennis. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren speler, we hebben ruimte voor alle niveaus.

En wil je meer weten deze activiteiten? Neem dan een kijkje op: www.ttv-deschans.nl. Daar vind je alle details en kun je alvast een voorproefje krijgen van wat we te bieden hebben.

Dus, reserveer je donderdagavonden voor een gezellig samenzijn en sportieve uitdagingen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de Hoflandhal!